Pura Hiperactivitat

Pura Hiperactivitat

dijous, 9 de desembre del 2010

Entrada 10: El Pont del Roger

Aquests cinc dies de lleure no he fotut ni brot, els he aprofitat com es degut: Dormint fins les dotze, no sortint de la ciutat i fent els mínims esforços possibles (excepte dissabte perquè havíem de fer un treball de socials).
Dissabte al matí com he dit anteriorment, el Martí, l'Albert i jo vem anar a casa el Roc per tal de enllestir el treball. A la tarda vaig quedar amb la meva xicota, la Marta. Vem anar al "El Corte Inglés" i després a berenar al McDonalds (quin gran berenar).
Diumenge al matí vaig dormir, vaig recuperar tot el son perdut durant el curs. A la tarda vaig estar solet a casa amb la Marta i bé, ometo els següents fets. Més tard, vaig anar a casa els avis a celebrar el sant de la meva mare i la meva avia.
Dilluns l'Albert i jo vem quedar amb la Mariona i la Marta, dos noies que junt amb dos altres tenen un grup anomenat Hazen Eyes. Vem anar a fer un vol i després a menjar un crep.
Dimarts al matí no vaig fer res d'interessant i a la tarda vaig tornar a quedar amb la Marta, vem tornar a anar per l'Eix Macià (que n'he acabat fins als ous).
Dimecres estava traumat, ja que era l'últim dia de festa i m'havien passat volant. No tenia ganes de fer res, però per no quedar-me a casa rallant-me, a la tarda vaig sortir amb el Martí, l'Albert i el Jaume. Tots estàvem tant cansats que semblàvem morts caminant.
Vaja, que he passat uns cinc dies força avorrits sense res de especial ni rellevant.

Això si, em vaig enganxar a aqesta cançó.

Entrada9: Pont (Martí)

Aquest pont vaig passar-me tots els dies a Sabadell.
-El Dissabte vaig quedar amb l'Albert, el Roc i el Roger per acabar un treball de la revolució francesa "per socials".
-El Diumenge vaig quedar amb el Ripo, el Pons i el Juanma per tenir una tarda, com ho diria.... Friki.
-El Dilluns va ser un dia d'aquells que no et ve degust fer res i com que no tenia que fer res em vaig quedar a casa tocant la guitarra, mirant la tele i dormin, dormin molt.
-El Dimarts va ser el dia mes actiu de tot el pont, em vaig despertar d'hora i vaig anar a Barcelona. Allí vaig passar-me el dia voltant per botiges de música i botiges de roba. Després cap a les 7 hores, me'n vaig tornar a Sabadell i allí vaig passar el que quedava de dia.
-El Dimecres vaig quedar amb el Roger, l'Albert i el Jaume per anar a fer un vol, la veritat és que varem portar un ritme molt passiu i ens varem pasar la major part de la tarda asentats en un banc.
I d'aquesta manera vaig passar els meus dies de pont, que la veritat que no han estat res de l'altre món, però s'ha de complir, vinga ja està!
-Ara us pasaré un video, en el que es mostra el que podria haver sigut jo d'urant aquest periode de vacances:
http://www.youtube.com/watch?v=XqFovPPOWAg 

dimecres, 1 de desembre del 2010

No t'oblidarem

Hey Noelia, esperem que et vagi bé per Uruguay, aquí aprofitant el blog et deixem un petit regal perquè així t'enrecordis tota la vida del nostre grup!
No se si has escoltat la cançó, però esperem que t'agradi.